A látogatók mi készül bőséges kísérő program előadások a témában,

Tisztességes összpontosítva egészségügyi balneológia,

Rehabilitáció, valamint a regrowth történik, jelenleg az ötödik évben is meglévő alatt a nagy cégek kiterjedt sorozat eszközök víz kezelések medence, medencék, egy fa kád, hot terápiák vyhřívárny, szauna, gőzfürdő, masszázs, fellebbezés szolgáltatások, valamint az egészség, fitness eszközök, valamint egészségügyi központ.

Tisztességes összpontosítva egészségügyi balneológia,

Egészséges, fogyasztása pedig zsírégető, példa a sok fajta kikapcsolódás, valamint a helyreállító masszázs terápia, egy szeminárium azok számára, kíváncsi egészségi gyakorlat tai – te vagy az a lehetőség, hogy megpróbáljuk a diagnózis kihasználva íriszdiagnosztika. Szakértők értékelni fogják a szakértői találkozó témája a szakember a wellness-központ, amely már fedezi a szakmai kamara a cégek a területen ÉSSZERŰ FELLEBBEZÉS DESIGN a legújabb trendek a terület, kozmetika, fodrászat, köröm design ékszerek, a tisztességes nyújt VARÁZSA STÍLUS.

A látogatók előre, egy vonzó fenntartó program, amelynek egy része lesz a vita a vezető haj stylist, valamint smink zenészek, beszél, valamint a versenytársak. A keret az esemény lesz a bajnok versenytársak szakmai köröm tervezők a Köröm Art, ahol a győztes ebben a kategóriában, 2D-s, 3D-s biztosan szerezni egy pillantást 50.000,- Czk ÉSSZERŰ HARMÓNIA a koncepció az egységes egység a férfi a természet vezetett vásár menedzsment Terinvest, hogy a terv a már 14. idén a vásár Harmónia.

Az újdonság az koncentrálni egészséges táplálkozás,

Valamint az ökológiai élelmiszerek beszerzési egészségügyi élelmiszerek ténylegesen lett az egyik legsikeresebb divatok a modern élelmiszer piacon szemében a fogyasztók jelentősen változó jelentőségét a szavak szerves elem a csoport a wellness a legtöbb ügyfelek az élelmiszer a területeket kezeli, a természet baráti kapcsolatok, főként a feltételeket, az egészséges vagy egészségesebb.

Az újdonság az koncentrálni egészséges táplálkozás,

Ugyancsak a fő oka annak, hogy az emberek bio-élelmiszerek azok beszerzési, illetve miért igazságos ez a frissen alakult ki. Egészséges, kiegyensúlyozott élelmiszer azt sugallja, egészséges életmód, ami kell bemutatni a jó Összhang az üzleti hogy lesz jelen a vásáron, mint Biopekárnu Zemanka, ami elintézte, hogy kétszer egyenesen győzelem a versenytársak, a cseh egészségügyi élelmiszer. Lényeges eleme a tisztességes lesz egy érdekes program, beleértve a tanfolyamok egészséges, kiegyensúlyozott főzés.

TISZTESSÉGES EGÉSZSÉGÜGYI ALKALMASSÁG KIÁLLÍTÁS – a Legnagyobb Egészség, Fitness Show-ban a cseh Köztársaság hatékony egészségügyi alkalmasság szakasz a 2015-ben a Prágai Sport végül dočkává a saját, valamint egy-az-egy-fajta események. Minden évben ősszel minden bizonnyal a legnagyobb kiállítás a fitness, a cseh köztársaság, a helyszínen PVA Letňany – FITNESS KIÁLLÍTÁS. Várja meg, hogy a fizikai fitness gépek az összes vezető gyártók, nagy fizikai fitness kiegészítők, valamint ruházati, a legjobb valamint a leghatékonyabb sport táplálkozás, valamint egy nagy fenntartása program a szerkezet a kiállítás biztosan történni különböző hatékonyság, versenyek, dedikáltatni, valamint interjúk.

Az elsődleges színpadon minden bizonnyal a kezdő a vége az esetben, ha a nap tört az ízületek. Teljesítmény a LEGJOBB body building ek jelenleg a fitness, valamint az aerobik egyéniségek, a hatékonyságot, a tánc csoportok, karate, akrobaták, birkózók, boxer, sokkal több. Mindenki, hogy befejezi egy AKCIÓ, KÁRTYA, melyik lesz elrejtve áttekintése, hogy az ésszerű, képes lesz arra, hogy részt vegyen a HEALTH AND FITNESS marathon, valamint azt is vizsgálják, hogy a képességeit a kijelölt élőhelyek. Cég LK MEGOLDÁS, az alapvető ábrázolása a francia kozmetikai GERnétic a cseh, valamint a szlovák piacon, bejelentette, évente szakértő verseny, szépség tanácsadók együttműködik kozmetikai GERnéticcsillag GERnétic Usa 2019-ig is Hviezda GERnétic Szlovákia 2019.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *