A megváltozó szexualitás

50 év után néhány tendenciák találhatók különböző arányok szerint a férfiak. A változások fokozatos, így időt, hogy megszokja, hogy nyugodt, sőt, hogy gazdagítsa a szexualitását, azok számára, akik tudják, hogyan kell alkalmazkodni hozzá. Jó hír, a vágy továbbra is jelen van ! Igaz, néha kevésbé pimasz, mint a rikító tininek… de más kritériumok is figyelembe veszik : egy pár, akik már évek óta ismerik egymást gyakran elhagyja a szikrákat a kezdet mögött, míg egy új vagy egy új partner begyújtja az ember ardors. Emellett a szexuális élet alkalmazkodik a mindennapi élet korlátaihoz és a szexualitáshoz, vagy sem.

Magasabb stimulációs küszöb esetén erekció alakul ki. Azaz, ha 20 év alatt a pénisz gyorsan emelkedik a legkisebb stimulációra vagy erotikus látásra, lassabb lesz a reakció, és intenzívebb és közvetlen stimulációra van szüksége. Az erekciók általában kevésbé kemények és nehezebbek a hosszú ideig tartó fenntartásra. Ezek a módosítások ajánlat a szexualitás kevésbé koncentrált, penetráció, több erotikus, érzéki ; ők hozzák a változás a szexuális gyakorlat : hosszú előjáték, szopás, valamint nyalás, maszturbáció, erotikus masszázs vagy prosztata masszázs.

Az öregedés általában megváltoztatja a szexuális vágyat és viselkedést

1A refrakter időszak, más szóval az ejakuláció és a következő erekció közötti idő meghosszabbodik. Ami az ejakulációt illeti, lehet kevésbé erős. Semmi komoly, ha látja ezeket a fejleményeket, azok fiziológiai jellegűek ! Az öregedés általában megváltoztatja a szexuális vágyat és viselkedést, de ismét, nagyon változó arányban egyik férfiról a másikra. A szexuális élet elszegényedésében több tényező is szerepet játszik: hogyan éli meg a kor előrehaladását ? Hogyan alakul a személyes és a párélet ? Ritka lett a szexuális stimuláció egy idős párnál ? Az idősebb emberek, a társadalmi tényező is jön a játék, a társadalom, amely még mindig küzd, hogy elfogadja a szexuális életét a nyugdíjasok.

Végül, a betegség előfordulása is befolyásolja a szexualitás, valamint a kezelés, amely néha indukál egy szexuális zavar. Néha előforduló feltételek. Egyéb gyakoribb változások a kor, amely megzavarhatja az élet egy pár: húgyúti betegségek, amelyek kezdenek előfordulni néhány, a prosztata hipertrófiás. Sürgető szükségletek, ébredés éjjel, teszi vizelés túl lassan vagy túl gyenge benignus prostata hypertrophia hatással van a férfiak felére, anélkül, hogy szükség lenne a működésre egyébként megnyugtatja Prof. Stéphane Droupy, urológus.

Tesztoszteron termelés fokozatosan csökken az élet folyamán, de amikor fontos, ez az úgynevezett “korfüggő tesztoszteron hiány szindróma” (ismert, hogy a nagyközönség andropause). Ez a hiány növekszik az életkor, gyakorisága több mint 20% körülbelül után 70 év szerint Drupy. Néha okoz szexuális zavarok, beleértve a libidó csökkenése, erekciók kevésbé jó minőségű, hanem különböző betegségek, mint a fáradtság, álmatlanság, izomtömeg csökkenése, osteoporosis, még egy depressziós hangulat.

Lehetséges tévhit, ha egy nő kerüli a szexet, mert nem érzi jól magát

2Meg kell keresni bizonyos populációk veszélyben, abban az esetben, vágy zavar vagy erekció: cukorbetegek, elhízott, abban az esetben, ha a történelem meddőség, a hererák működése,” mondja az orvos. Amikor a korral kapcsolatos androgén hiány tárgyiasítja a vérvizsgálat, lehet kezelni a tesztoszteron-bevitel. Szerint az urológus, francia orvosok, azonban nagyon félnek, hogy írja fel ezt a hormont, mint az Egyesült Államokban.

Kommunikáció, a kulcs a pár. Ha a nők tájékozottabbak a menopauzáról, a férfiak túl gyakran szenvednek az információhiánytól, és néha a normális változások miatt aggódnak. Hajlamosak csendben és bizonyos fatalizmusban menedéket keresni, és néha kerülik az intim közelítést, hogy ne kelljen kevésbé bátor erekcióval szembesülniük. Ami a partnerüket illeti, lehet, hogy nem érzi magát kívánatosnak, és ezt az elkerülést a klimax alatti kilók miatt teszi ki, például. Egy másik lehetséges félreértés ha a nő kerüli a közösülést, mert nem érzi jól magát a bőrében, a férfi azt fogja gondolni, hogy ez az ő kevésbé merev erekció.

A kommunikáció a kulcs egy páron belül, ezért elengedhetetlen az életkor változásához való alkalmazkodáshoz a szexualitás terén.

3A félreértések nem a heteroszexuális pároknak vannak fenntartva. A párbeszéd ezért elengedhetetlen az ilyen félreértelmezés és egy olyan ördögi kör elkerüléséhez, amely csak további távolságba vezetne. A páron belüli kommunikáció ezért alapvető fontosságú ahhoz, hogy alkalmazkodjunk az életkorral szembesülő változásokhoz. Ezek a fejlemények aztán lehetőséget adnak arra, hogy egy új szexuális dinamikát találjunk kettőnek. És a Szexuális zavarral küzdő férfi számára a partner kulcsszerepet játszik a hallgatásban és a támogatásban.

A szexológusok megjegyzik, hogy a nő gyakran a vezető az orvosi ellátás szemben a  a férfi gyakran elítéli a rendellenességek elkerülhetetlennek. A férfiak nem mernek beszélni róla  megerősíti Drupy aki leírja 2 típusú reakció a nők a többség nagyon megértő, megnyugtató először, hogy elkerüljék a Szexuális csábítás a férfi, hogy ne tegye őt ellenőrzés, és végül arra ösztönzi konzultáljon  a ritkább Arány él nagyon rosszul a rendellenesség az erekció és gyors menedzsment.

Élvezze a móka. A kor e következményeit olvasva az olvasók aggódhatnak, félhetnek az öregedéstől, és nem állhatnak készen rá. De a fenti változások nem akadályozzák a virágzó szexualitás a túlnyomó többsége több mint 50 év, éppen ellenkezőleg ! És a szexuális élvezet sem kevésbé jó a módosítások ismerete lehetővé teszi, hogy ne lépjük túl és ne alkalmazkodjunk jobban.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *