A ráncok elleni küzdelem vagy az öregedés jeleinek minimalizálása

A ráncok elleni küzdelem vagy az öregedés jeleinek minimalizálása

A sima bőr minden nő álma. De a ráncok nem választanak, előbb-utóbb mindannyiunkban megjelennek. De meg lehet küzdeni őket, sőt néhányat meg is lehet akadályozni.Az emberi bőr számos nagyonfontos funkciók védik a veszélyes UV sugarakat, a káros anyagoknak való kitettségtől vagy a mikroorganizmusok behatolásától. Az öregedés, valamint a kapcsolódó ráncok megjelenése számos tényezőtől függ. Néhányat nem érintünk, mert genetikailag nekünk adják őket, de mások az életmódunkkal és a külső környezettel kapcsolatosak. Dohányzik, gyakran megy a szoláriumba.Ezután akár 11-szer nagyobb a ráncok kockázata, mint egy nem dohányzó, aki elkerüli a napfényt.

Lehet, hogy érdekli hogyan válasszuk ki

Lehet, hogy érdekli hogyan válasszuk kiA legjobb frizurát.Káros gyógyszerek, valamint hormonok.A ráncok megjelenését hátrányosan befolyásoló egyéb tényezők közé tartozik a gyógyszerek szedése, a hormonális változások vagy a hosszan tartó rossz bőrápolás. A saját ráncok az izmok aktivitásából származnak, amelyek többnyire a bőr alatt helyezkednek el. Minden ember a nap folyamán öntudatlanul több mint 10 000 kifejezést tesz lehetővé, ezért logikus, hogy azokon a helyeken, ahol a bőr csillók összecsukása az arckifejezés során történik, fokozatosan ráncok alakulnak ki.

Ránctalanító étrend.Háromféle ráncok – nagyon finom ráncok jelennek meg a nők körül harminc. Ezeket a rugalmas rostok romló tulajdonságai okozzák, amelyek eltűnnek, ha a bőr kikapcsol. Egy másik típus az úgynevezett ráncos ráncok, amelyek elsősorban a nyakon vagy a szem körül jelennek meg. Az utolsó csoport a ráncok mély ráncai, amelyek az arcizmok utánzásához kapcsolódnak. Még azok is legalább részben ellenállnak. Hogyan A helyes életmód. Ezért az orvosok sok folyadékot, rostot, gyümölcsöt és zöldséget, minőségi zsírokat, testmozgást és alvást javasolnak.

Nagyon jó antioxidánsok formájában étrend-kiegészítők-elsősorban a szelén, cink, vitaminok A, E, C. ligetszépe, borágó is jó hatással van a bőrre.A bőr jól fog működni, ha alkalmanként élvezi a hajtásokat, a szőlőmagot, a szezámmagot vagy a tengeri lényeket. Minőségi zsírokat tartalmaznak, amelyekre a bőrünknek szüksége van.Kerülje az alkoholt, de igyon zöld teát, amely polifenolokat tartalmaz, amelyek fontos antioxidánsként működnek. Elkapják a szabad gyököket, ezáltal csökkentik a sejtkárosodást. Kiváló választás a fehér tea is, amely még több polifenolt tartalmaz.

Ezenkívül mindkettő segít a karcsú linii.Na a ráncok megjelenése nagy hatással van a káros napsugárzásra is, mind a természetes, mind a szoláriumokból, ami még rosszabb a ráncok megjelenésében! Ezért nyáron ne tegye ki a testet hosszú ideig a napnak, használjon védő krémeket és napszemüveget. Legyen óvatos, a bőrre gyakorolt káros hatások nem jelennek meg azonnal,de néhány év múlva mindannyian hozzá fognak adni. A szakértők szerint továbbra is biztonságosnak tekinthető határérték évente két tucat szolárium látogatása.

Krém vagy plasztikai sebészet

Krém vagy plasztikai sebészetHa aggódsz a ráncok miatt, és nem akarsz a plasztikai sebészet vagy a korrekciós dermatológia egyik eljárásán átesni, akkor választhat a megfelelő krémek közül. A legmagasabb minőségűek közé tartoznak azok, amelyek növényi olajokat tartalmaznak, lehetőleg fitoszterolokkal, antioxidánsokkal, hialuronsavval, Q 10 koenzimmel, proxilánnal, izobiolinnal vagy endolinnal.Lézerterápia, dermabrázió: ezek a módszerek képesek nagyon radikálisan élesíteni a ráncokat, ezáltal intenzíven serkentik nemcsak a kollagén, hanem az egész epidermisz termelését.

De légy óvatos, több hetes intenzív otthoni kezelést, általában betegszabadságot igényelnek.Botulinum toxin a modern fiatalítási módszerek közé tartozik a botulinum toxin injekciója, amely több hónapos átmeneti időszakra megbéníthatja az arcizmokat, ezáltal kiküszöbölve a ráncokat.A mezoterápia az egyik legújabb eljárás a kis ráncok simítására. Több mikroinjekcióval hidratálószereket injektálnak a bőrbe.Kémiai peeling: ez a módszer a kémiai szétválasztása a felső réteg a bőr segítségével koncentrált savak, amelyek pozitívan befolyásolják a kollagén rostok a közös, így tisztázza, sima a bőrt.

Fotorejuvenáció intenzív pulzáló fény hatását használja. Rádiófrekvenciával kombinálható, így megújíthatja a bőrt az új kollagénképződés folyamatának kiváltásával.A bőr öregedésének három fő megnyilvánulása van. Mindegyikük más módon befolyásolja az arc megjelenését.Az öregedés első látható jelei 25-ből származnak. finom vonalak és ráncok a szem külső sarkában. Nevető ráncoknak vagy ventilátor alakú ráncoknak is nevezik őket. Finom vonalak is megtalálhatók az arcon. A homlokon a ráncok vízszintes vonalakként alakulnak ki az arc utánzása miatt, és hajlamosak elmélyülni az előrehaladó idővel.

Több törékeny függőleges vonalak

Több törékeny függőleges vonalakA szemöldök között merülnek fel, amikor ráncolunk. Mélyebb ráncok alakulnak ki az orr és a száj között úgynevezett nasolabialis barázdák. Ezek kapcsolódnak a bőr flabbiness és gyakran kíséri térfogatvesztés.A térfogatvesztés az öregedés egyéb megnyilvánulásai közé tartozik. A bőr kezd petyhüdt, van egy megereszkedett a kontúrok az arc, ami abban nyilvánul meg, a változás az arckifejezés. Így az emberek pesszimistanak, szomorúnak vagy fáradtnak tűnnek, ami valójában egyáltalán nem lehet pravda.

Za az öregedés utolsó megnyilvánulása a bőr sűrűségének elvesztése. Leggyakrabban a posztmenopauzás nőknél jelenik meg, hígított, gyengébb bőrként működik. Gyakran kíséri mélyebb ráncok és nyilvánul meg, valamint a fényerő elvesztése, valamint a tendencia, hogy egy halványabb arcszínt.Hogyan lehet lelassítani az öregedési folyamatot.Először is, az egészséges életmód, mivel számos tényező, amely befolyásolja, úgynevezett oxidatív stresszt okozhat-olyan állapot, amelyben a szabad gyökök néven ismert molekulák képződnek a bőr belsejében.

Ez utóbbi megtámadja a sejtszerkezeteket, beleértve azokat is, amelyek a bőr sima, szilárd megjelenését biztosítják. Amint a szerkezet gyengül, a kollagén és az elasztin mennyisége csökken, a bőr öregedése felgyorsul. A látható jelek, beleértve a térfogatvesztést, a kompaktság elvesztését és a ráncokat, jobban észrevehetők a felületen.Az egészséges életmód, amellett, hogy sok testmozgás a friss levegőn, pihenés, alvás, lehet elérni elsősorban az egészséges táplálkozás, gazdag gyümölcsök és zöldségek, amely biztosítja a megfelelő bevitel antioxidánsok, amelyek segítenek minimalizálni a káros hatásokat a szabad gyökök a bőrön.

Magas antioxidánsok és egyéb védő elemek a bőrünk van narancs és sárga gyümölcsök és zöldségek, mint a kajszibarack, datolyaszilva, narancs vagy sárgarépa, stb Aztán vannak áfonya, leveles zöldségek, paprika, paradicsom, hüvelyesek, hal, különösen a lazac, dió.A szervezet megfelelő hidratálása szintén fontos. Ha az emberek keveset isznak, nagyobb terhet rónak a vesékre, a test így rosszabbul megszabadul a toxinoktól, ugyanakkor a szervezet kiszáradása is előfordul, ami szintén befolyásolja a bőr megjelenését.A következő lépés a dohányzás abbahagyása, általában a füstös területek elkerülése, mivel mind a kátrány, mind a nikotin felgyorsítja az öregedést.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *