Artériás hipertónia: az egyetlen módszer a szövődmények megelőzésére

4

Szűrés továbbra is “az egyetlen eszköz” a megelőzés szövődmények kapcsolódó artériás hipertónia, ragaszkodott szombaton Algírban, az algériai társaság artériás hipertónia (SAHA) elnöke, PR Naima Hammoudi. Szűrés továbbra is az egyetlen módja annak, hogy megakadályozzák a szövődmények a magas vérnyomás, rendszeres

Vérnyomásmérések segítségével ambuláns vérnyomás mérés( MAPA), PR Hammoudi mondta APS, az oldalvonalon a 17.Nemzetközi Kongresszus szentelt a patológia, és szervezett a SAHA.

Utóbbit néma gyilkosnak nevezték.

1Míg figyelmeztetés ellen “rejtett feszültség”, azt mondta, hogy a” jelentős aránya betegek szenved ebben a patológiában” nem ismert”, emlékeztetve arra, hogy az utóbbi nevezték” csendes gyilkos”, pontosan azért, mert a szövődmények okozza az egészségre. Olvassa el is: magas vérnyomás: annak fontosságát, hogy egy jó diéta. A PR Hammoudi kiemelte Az Algériai betegség” gyakoriságát”, amelynek előfordulási gyakorisága az. Egészségügyi Világszervezet (WHO) által nemrégiben végzett vizsgálat szerint több mint 23% lenne, 1165 alany mintáján.

Melyik tanulmány, ő meghatározott, kiderült, hogy a fele “nem tudta”, hogy hatással volt a magas vérnyomás. Túl a számok, ez a kérdés a betegek egész, hogy elkerüljék a szövődmények, mert a magas vérnyomás gyakran társul a cukorbetegség, dyslipidaemia, stb”, megfigyelte, javasolja a MAPA használata, amely lehetővé teszi a” jobb mérés ” a vérnyomás, mert végzett 24 órán keresztül.

Ezen túlmenően, az elnök A SAHA emlékeztetett arra, hogy a magas vérnyomás, közös mind a férfiak, mind a nők, egy patológia, hogy “növekszik az életkor”, támogatva, mint megelőző intézkedés, “étrendi óvintézkedések”, csökkenti a só az étrend, valamint a fizikai aktivitás. Ez a tanulmány azt is kimutatta, hogy a magas vérnyomású emberek 23% – a üledékes tette hozzá, mielőtt advocating”, hogy minden család egy minőségi vérnyomásmérő, hogy  ellenőrizhetők rendszeresen. Szűrés továbbra is az egyetlen módja annak,

A kardiológiai osztály vezetője öt (05) éves vérnyomásértéket ajánlott egészséges alanyok számára

2Hogy megakadályozzák a szövődmények a magas vérnyomás, rendszeres vérnyomásmérések segítségével ambuláns vérnyomás mérés (MAPA),” mondta PR Hammoudi az APS, az oldalvonalon a 17.Nemzetközi Kongresszus szentelt a patológia, és szervezett a SAHA. A témára vonatkozó nemzetközi ajánlásokra hivatkozva a specialista az EHS Maouche (EX-CNMS) kardiológiai részlegének vezetője öt (05) évente vérnyomásfelvételt javasolt egészséges alanyok számára, valamint éves bevitelt azoknak, akiknek a vérnyomása “normál magas.

Miközben a rejtett feszültség” elleni figyelmeztetés, rámutatott, hogy a “jelentős” aránya a betegek szenved ebben a patológiában “nem ismert”, emlékeztetve arra, hogy az utóbbi leírták, mint egy “csendes gyilkos”, pontosan azért, mert a szövődmények, hogy indukálja az egészséget. A PR Hammoudi kiemelte Az Algériai betegség” gyakoriságát”, amelynek előfordulási gyakorisága az.

A megelőző intézkedések, az “étrendi óvintézkedések”, csökkentik a sót az étrendben és a fizikai aktivitásban

Túl a számok, ez a kérdés a betegek egész, hogy elkerüljék a szövődmények, mert a magas vérnyomás gyakran társul a cukorbetegség, dyslipidaemia, stb”, megfigyelte, javasolja MAPA használata, amely lehetővé teszi a” jobb mérés  a vérnyomás, mert végzett 24 órán keresztül. Ezen túlmenően, az elnök A SAHA emlékeztetett arra, hogy a magas vérnyomás, közös mind a férfiak, mind a nők, egy patológia, hogy “növekszik az életkor”, támogatva, mint megelőző intézkedés, “étrendi óvintézkedések”, csökkenti a só az étrend, valamint a fizikai aktivitás.

A témára vonatkozó nemzetközi ajánlásokra hivatkozva a specialista az EHS Maouche (EX-CNMS) kardiológiai részlegének vezetője öt (05) évente vérnyomásfelvételt javasolt egészséges alanyok számára, valamint éves bevitelt azoknak, akiknek a vérnyomása “normál magas”.

Egészségügyi Világszervezet (WHO) által nemrégiben végzett vizsgálat szerint több mint 23% lenne, 1165 alany mintáján. Melyik tanulmány, ő meghatározott, kiderült, hogy a fele “nem tudta”, hogy hatással volt a magas vérnyomás. Ez a tanulmány azt is kimutatta, hogy a magas vérnyomású emberek 23% a üledékes,” tette hozzá, mielőtt advocating”, hogy minden család egy minőségi vérnyomásmérő, hogy azok ellenőrizhetők rendszeresen.”(APS)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *