Fogyókúrák: amikor a soványság megszállottsága

slimming.4

Egyszer fogyókúráztam életemben, aztán Táplálkozásszakértő. 2003 nyarán volt, a hőségben, és nem volt túl nehéz sok nyersanyagot enni és sok vizet inni. Elvesztettem 8kg-T 2 hónap alatt, és még ha jó tudást is szereztem volna a táplálkozásban, csalódott lettem a nélkülözés miatt, és fokozatosan újrakezdtem mindent. De vissza 2014 novemberébe. Már jó ideje nem találtam magam túl kerek: beteg a testemben, kövér, lélegzetelállító után felmászott néhány lépést, képtelen találni ruhát, hogy az én méretemben jól vágott .

Aztán ebédszünetben beszéltem egy kollégámmal, aki elmondta, hogyan fogyott le a terhességi kilója a Krono-táplálkozásnak köszönhetően. Úgy nézett ki, mint egy diéta, de azt mondta, ő nem fosztotta meg magát, hogy ő csak megváltoztatta az étkezési módját képest a különböző ételek (sajt reggel például). Olvastam a könyvet, de korlátozónak találtam, mivel bizonyos időközönként nem szabad enni bizonyos ételeket. Azt hittem, nem nekem lesz.

Csak az élelmiszer-egyensúly helyreállításának kérdése

slimming.1Az én megoldásom: az új IG-rendszer. És aztán, véletlenszerűen a neten, hogy alternatívát keressek, rábukkantam erre a cikkre, ami azt mondta, hogy a cukor csökkentésével fogytunk fenntartható módon, hogy az élelmiszerzsírokat már nem lehet démonizálni, és végül, csak az élelmiszer egyensúlyának helyreállítása volt a kérdés, ami véleményem szerint tele van józan ésszel. Úgy éreztem, megtaláltam a választ, és úgy döntöttem, hogy megveszem a könyvet az új IG diéta Angelique Houlbert és Elvire Nérin. Az új IG diéta a csúcspontja több mint húsz év táplálkozási kutatás. A többi diétával ellentétben hatékonyságát szigorú tanulmányokkal mérték.

Ez egy kiegyensúlyozott, nagyon könnyű követni, kockázatmentes program, amely elvezet a jobb egészség. Ezért a kutatók azt tanácsolják, hogy még akkor is, ha nem fogyni. És ezért ajánlott az egész családnak, beleértve a gyerekeket . A szervezet arra van programozva, hogy alacsony glikémiás indexű szénhidrátokat fogyasszon. Az új IG diéta megmagyarázza, hogy miért, megmondja, hol találja őket, és hogyan kell beépíteni őket a diéta. Az első naptól kezdve a testednek adod a karcsúsítás, az alak és az egészség kulcsait.

Az eredmények az asztalon vannak, bizonyítékokkal alátámasztva. Az IG diéta, nem veszít vizet, nem veszít izom. Másrészt viszont heti 200-300 g zsírt veszítünk, amit már nem veszünk fel. Ennek a könyvnek az előnye számomra, hogy szeretem megérteni, hogyan működnek a dolgok, az, hogy részletesen elmagyarázza az étel összetételét és a testre gyakorolt hatását. Sokan, akik láttak lefogyni, azt akarták, hogy adjam oda a cuccaimat, és nem akarták megérteni, miért és hogyan.

Kövesse az előírt ételeket egy adott időpontban

slimming.2Sajnos úgy gondolom, hogy ha nem próbáljuk megérteni a belsőségeket, akkor nem tudjuk majd időben szabályozni magunkat, mert itt nem arról van szó, hogy egy adott időszakban az előírt étkezéseket kövessük. Ellenkezőleg, ez arról szól, hogy nekünk adja a kulcsokat, hogy megtanuljuk, hogyan kell enni jól egész életünkben. Ezért véleményem szerint” színésznek  kell lennie jó egészségi állapotának, és meg kell tanulnia a leckét, mint az iskolában.  Miért hízol meg a vércukrodtól ? Arról szól, hogy megtanulják, hogyan kell helyesen enni ismerve a glikémiás index az élelmiszer: azaz a képességét, hogy növelje a vércukorszintet. Ennek oka, hogy a módszer alapvető információja.

Kivéve, hogy ha túl sokat eszik, a szervezet kiválaszt nagy adag inzulint, hogy a szervezet törekszik az energia szénhidrátok (cukor), nem pedig a zsírok. Mivel a zsírokat nem használják, tárolják őket, és így híznak el ! Ezen kívül, miután a csúcs (miután fogyasztott nagyon édes élelmiszerek), a vércukorszint visszaesik nagyon gyorsan mögött okozó állapot hipoglikémia, és így nagyon akar-hoz újra enni. A magas glikémiás indexű élelmiszerek ezért élesítik az étvágyat, és ez egy ördögi kör: minél édesebb az ember, annál többet akar enni.

GI ételekkel rendszeres fizikai aktivitás

slimming.3Végül egy kiegyensúlyozott étrendben fehérjéket, zsírokat és szénhidrátokat találunk. A könyvből kiveszek egy részt: “a test fehérjéket használ építőanyagként, szénhidrátokat és zsírokat üzemanyagként, hogy energiát biztosítson. De előnyben van. Ha a szervezetben mind szénhidrátok, mind zsírok vannak, akkor elsősorban a szénhidrátok égetnek. Azáltal, hogy egy kiegyensúlyozott étrend, alacsony GI élelmiszerek rendszeres fizikai aktivitás, akkor végre megy, hogy érintse meg a zsírok égetni őket .

Az élelmiszerek glikémiás indexe. Minden élelmiszer kategorizálják szerint a glikémiás Index, azaz a képességét, hogy növelje a vércukorszint a vérben. A referencia GI glükóz, azaz 100. Élelmiszer kategorizálva 3 típusú. Alacsony GI: kevesebb, mint 55 – ez a helyzet a legtöbb zöldség, valamint a hús / hal / tojás, zsírok olajok, vaj, avokádó. Mérsékelt GI: között 55-70 – > itt találjuk, többek között, a legtöbb gyümölcsök, gabonafélék tészta, rizs, búza, quinoa  tejtermékek. High GI: felett 70 – > és ez az, ahol felfedezzük, hogy a burgonya egy cukor bomba mert a keményítő . 

Valójában, a kis notebook a listát a glikémiás indexek élelmiszerek szállított Könyv, az élelmiszerek vágott 4 listák . Zöld lista (nagyon alacsony GI) kevesebb, mint 20 sárga lista ( alacsony GI): kevesebb, mint 55 orange list (mérsékelt GI): kevesebb, mint 70. Piros lista (magas GI): 70 felett. Az IG diétás mód célja tehát az, hogy kevesebb édességet egyen, hogy energiát nyerjen a zsírokból, és így tartsa a vonalat ! De légy óvatos, ez nem arról szól, hogy teljesen megállítsa a cukrot ! De csak tanulni, hogy enni a” jó ” természetes és kevés feldolgozott cukor (azok a gyümölcsök például, nem pedig az ipari termékek tele hozzáadott cukor), valamint a megfelelő mennyiségben.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *